Combinatiewerk

AC METALEC heeft verschillende draai-, frees- en combinatie-machines van topkwaliteit.

Onze ervaren CNC-operatoren maken het mogelijk om aan de hoogste eisen te voldoen inzake nauwkeurigheid, kwaliteit en levertijd. Ook complexe bewerkingen gebeuren volledig computergestuurd en kunnen uiterst kwalitatief op één machine worden uitgevoerd: alle verspanende werken zoals draaien, frezen, boren, kotteren, ruimen, tappen, schroefdraad trekken of circulair frezen, wormen frezen, … Op onze CNC-machines vervaardigen de operatoren tal van specifieke stukken, voor zowat elke toepassing. De machines draaien of frezen snel en accuraat, om de hoogste kwaliteit te kunnen bewerkstelligen en aan uw eisen te kunnen voldoen.

We beschikken over een gevarieerd machinepark, dat u een ruime waaier aan mogelijkheden biedt.

Vanzelfsprekend zijn gecombineerde bewerkingen een specialiteit van onze CNC-machines. Voor uw CNC-draaiwerk behoren ook complexe onderdelen tot ons kunnen. En met verschillende verticale en 5-assige freesmachines behoren zowat alle freesbewerkingen tot onze uitgebreide mogelijkheden.

AC METALEC is uw aanspreekpartner voor alle draaiwerk, freeswerk én draai/frees combinatiewerk.

Wij zijn gekend als specialist voor alle mechanische onderdelen. Ons bedrijf vervaardigt koppelingen (ondermeer voor slangen en flexibels), naast o.a. tandriemschijven, platen, assen, naven, bouten, ringen, bussen, koppelstukken, zeskanten en constructies op maat.Ook veredelen van oppervlakken, harden, vonken, slijpen, balanceren van onderdelen, steken van spiebanen en honen (trekslijpen) behoort tot de mogelijkheden.