Draaiwerken

Draaiwerk computergestuurde machines

AC METALEC zorgt voor al uw draaiwerk, groot en klein!

Onze computergestuurde machines, maken het mogelijk om complexe bewerkingen uit te voeren op één machine. Op onze draaibank vervaardigen de operatoren tal van specifieke stukken, voor zowat elke toepassing. De machines draaien snel en accuraat, om de hoogste kwaliteit te kunnen bewerkstelligen.

Professionele bewerking van verschillende materialen

Ons professioneel team beschikt over veel ervaring, kennis en kunde voor het bewerken van diverse materialen, zoals RVS (roestvrij staal), aluminium, brons, messing en staal. Ook de minder gebruikelijke, hittebestendige materialen, technische kunststoffen en non-ferro materialen zijn ons absoluut niet vreemd.

AC METALEC is uw aanspreekpartner voor alle draaiwerk op maat.

Wij zijn gekend als specialist voor alle mechanische onderdelen. Ons bedrijf vervaardigt koppelingen (onder meer voor slangen en flexibels), naast o.a. tandriemschijven, platen, assen, naven, bouten, ringen, bussen, koppelstukken, zeskanten en constructies op maat. Ook het veredelen van oppervlakken, harden, vonken, slijpen, balanceren van onderdelen, steken van spiebanen en honen (trekslijpen) behoort tot de mogelijkheden.

Draaiwerk computergestuurde machines