Freeswerken

draai- en freeswerk van mechanische onderdelen

AC METALEC biedt diverse freesmachines van de hoogste kwaliteit

Met verschillende verticale en 5-assige freesmachines behoren zowat alle freesbewerkingen tot onze uitgebreide mogelijkheden. Op onze freesmachine vervaardigen de CNC-operatoren tal van specifieke stukken, voor zowat elke toepassing. De machines werken snel en accuraat, om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

Professionele bewerking van verschillende materialen

Ons professioneel team beschikt over veel ervaring, kennis en kunde voor het bewerken van diverse materialen, zoals RVS (roestvrij staal), aluminium, brons, messing en staal. Ook de minder gebruikelijke, hittebestendige materialen, technische kunststoffen en non-ferro materialen zijn ons absoluut niet vreemd.

AC METALEC is uw aanspreekpartner voor alle freeswerk op maat

Wij zijn gekend als specialist voor alle mechanische onderdelen. Ons bedrijf vervaardigt koppelingen (ondermeer voor slangen en flexibels), naast o.a. tandriemschijven, platen, assen, elektronica boxen, nabewerken van bestaande constructies en constructies op maat. Ook veredelen van oppervlakken, harden, vonken, slijpen, balanceren van onderdelen, steken van spiebanen en honen (trekslijpen) behoort tot de mogelijkheden.